距今個馬季完結還有五個賽日,我們資料組眾人要再次感謝所有一直支持本欄的每一位朋友,當然有月費支持的就更加多謝,雖然最近幾次”癲狗馬膽”表現未如理想,像上次[玩得喜]潘頓已跑來一絕,最後真的不敵負磅有利的[天胆],截稿時[玩得喜]較為好分,真的時也命也,希望餘下賽日能夠做靚盤數,對各位支持者有所交代吧!

 

如大家有關注同文”飛神筆記”,大家都應該知道他對[餘皇]是很有見地,上仗初落四班跑來已有紋有路,北半球馬漸適應水土,賽前亦做足工夫,曾和牠拍跳的[神威敖翔]上星期已經再贏,馬房最近漸見起色,今次重用曾上名的蔡明紹,排位理想,如跑回三班與[百步穿雲]上名的水準,頭馬、應手到拿來,可捧。

 

至於騎師王方面,本想提供冷殺手何澤堯,但因[多項領先]退出亂了我們選擇,潘頓莫雷拉又單打獨鬥? 睇兩位手馬又唔多似,反而出足八場的田泰安每場有爭分份子,手風順執一W,加埋啲位置炒埋一碟又夠分封王,而家有10倍可以冷敲。

 

 

 

癲狗馬膽                第三場           1餘皇

 

 

癲狗騎師王                         3田泰安

 
 
 
 
 

(資料組 27/6/2018)